MARDİN / MİDYAT - Yolbaşı İlkokulu

Ock

MİDYAT KAYMAKAMI VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YOLBAŞI İLKOKULU ZİYARETİ

Ock

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE DAĞITIMI YAPILDI.  TATİLDE KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZNMALARI İÇİN HER ÖĞRENCİYE KİTAP DAĞITILDI.

Haz

Yolbaşı İlkokulu'unda Midyat Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen "Midyat Yeteneklerini Keşfediyor Projesi" kapsamında "Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi''nin açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine, Kaymakamımız Sayın Ahmet Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir Altay, Zahuran -Derneği Yöneticilerinden Alaaddin Acar ve Hazni Acar, Eğitim Bir- Sen Başkanı Hüseyin Yücel, Mahalle Muhtarı Abdulgani Tekin, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakamımız Sayın Solmaz, Donatımı Zahuran – Der tarafından yapılan "Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi'ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir Altay ile Zahura- Der Yöneticileri ile birlikte gezerek incelemelerde bulundu. Sonra öğrencilerle çeşitli oyunlar oynadılar.

Kaymakamız Sayın Solmaz "Başlatmış olduğumuz "Midyat Yeteneklerini Keşfediyor Projesi" kapsamında Yolbaşı İlkokulu'nda yapılan Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesinin açılışını gerçekleştirdik. Yapılan bu tür çalışmaların, öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkıda bulunacağını, eğitim – öğretim ortamlarını donatım açısından zenginleştirerek faydalı olacağına inanıyoruz. Açmış olduğumuz Akıl ve Zekâ Oyunları Atölyesi'nin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.  Emeği geçen okul idaresi ile Zahuran – Der yönetici ve temsilcilerine teşekkür ediyoruz." dedİ.