T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MARDİN / MİDYAT - Yolbaşı İlkokulu

Yolbaşı İlkokulu

Telefon
0 482 4745321
Belgegeçer
0 4824745321
WEB
https://midyatyolbasiilkokulu.meb.k12.tr
Adres
YOLBAŞI MAH. ANA CAD. MIDYAT YOLBASI ILKOKULU SİTESİ NO 21 MİDYAT / MARDİN
Vizyon
Bilimsel teknolojiler ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu olan, toplumsal alanın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönden gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek oluşturan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak.
Başarılar
2012/2013 Voleybol Yıldızlar (kız) Mardin İl birinciliği 2012/2013 Voleybol Minikler (kız) Mardin İl ikinciliği 2012 yılı SODES Projesi Midyat birincisi(Kabul edilen tek projedir)
Öğretmen :12
Öğrenci :191
Derslik :13
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :550
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08.30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Servisle sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Okulumuz belde merkezinde bulunmaktadır. Belde 3500 nüfusludur. Geçim kaynağı tarım, hayvancılık, taş işlemeciliği ağırlıklıdır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine olan uzaklık 8 km dir.
Kontenjan Bilgileri
MAHALLEDEKİ İLKOKUL ÇAĞINA GELMİŞ BÜTÜN ÇOCUKLAR
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır